Jeg er en overbevist ja til EU- person og blir like overrasket hver gang det kommer en ny måling som gir nei – siden flertall. Jeg har lett etter svar på dette og lagt mye av skylden på Senterpartiet.

Men så ser jeg hva dere bruker tiden deres på. Dere aksjonerer mot EU sin klimapolitikk?????!!!!(Egentlig veldig motstander av dette med mange spørsmålstegn og utropstegn). Har dere ikke fått med dere resultatet på klimaforliket her hjemme? Å skyte på EU for dårlig klimapolitikk blir for meg rimelig bortkasta tid. Mener dere at det mangler på ambisjoner i klimapolitikken kan dere begynne med Norges mest arrogante klimabøller i Arbeiderpartiet og landets leder. Det er flott å være rik, men man kan lære seg å tørke skiten sin selv. Dere må være et bedre eksempel enn Senterpartiet på feilinformasjon om EU til ungdommen.

Ønsker dere derfor hjertelig velkommen innom Unge Venstre i Møller gt 16. Her kan vi bistå med flere telt, et camping bord og kaffe på kanna. Skal man bruke tid på å demonstrer mot elendig politikk er det bare å campe foran Arbeiderpartiets kontorer og bli der frem til 14. september 2009!